2012-04-12

It's real as far as I can see



I came home late, after a tea and two pints of cider. And a lot of talking. And a bit of kissing under windy April skies.

We accidentally had matching coats and he laughed at my stories. He had dark curly hair, as you'd expect someone from French Canada to have. He smelled good like nice boys always do.

He was nice. So nice.

There was absolutely nothing wrong with him, quite the opposite, but I'm still a bit stuck on something 1172 km away. I feel so stupid but I can't help it, damn it. I guess it's always the ones that end like tearing a band-aid that get you stuck.

Have a nice weekend you all, let's hope mine is a collateral damage-free one.

6 comments:

  1. Komee kyllä toi sun mies tossa kuvassa ;)

    ReplyDelete
  2. Oon pari vuotta sun blogeja lukenu, myös pari v nuorempi.
    Ymmärsin niin, että pääsit Englantiin opiskelemaan, ja oon saanut susta aika poliittisesti (mm.) valveutuneen kuvan.
    Mua kiinnostaa nykyään politiikka hirmuisesti. Sähän pääsit kait kyseistä tiedettä opiskelemaan? Joten, miten susta tuli niin hyvä sen parissa? Aion kirjoittaa yhteiskuntaopin ja tuen sitä lukemalla mm. mylös filosofiaa. Miten sä tuit/tuet? Onko suositella jtn ehdottoman tärkeitä kirjoja koulun ulkopuolelta, lehtiä, nettisivuja yms...?
    Mulla mennyt tähäm asti koulu vähän huonosti, mut nyt tullut motivaatiota trakas. Oon aika hukassa yhteiskuntaopin kanssa, ja todellakin, kaikki neuvot ovat kullan arvoisia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, englantiin on suunta syksyllä! en tosin ihan suoraa politiikkaa lähde lukemaan, vaan kansainvälisiä suhteita ja historiaa (BSc IR&History), eli se on vähän erilaista.

      en tiedä olenko edes niinkään hyvä politiikassa/yhteiskuntatieteissä, jotenkin oon vaan ollut aika pitkään kiinnostunut maailman meiningeistä ja ns. isompien kuvioiden hahmottamisesta. superhaaveena on päästä new york timesille töihin, ja nää opinnot on hyvä ponnahdus sellaiseen työhön/elämään. yhteiskuntatieteet ja politiikka on kuitenkin yleismaailmallisesti tosi tärkeitä asioita ja valitettavan harva edes tajuaa ajatella niitä.

      yhteiskuntaoppiahan tukee esimerkiksi historia jota oon lukenut aika paljon. se auttoi ainakin kirjotuksissa; aika useinhan historia ja yhteiskuntaoppi kietoutuu yhteen ja historiasta saa poimittua konkreettisia esimerkkejä yhteiskuntateorioiden toteutumisesta. sen konkretisoinnin myötä asiat jäi ainakin mulle paremmin mieleen, mutta se taitaa olla yksilökohtaista.

      jos englannin taso on hyvä, suosittelen englanninkielisten lehtien edes löyhää seuraamista. omat lempparit on newsweek ja international herald tribune. herald on tosin aika puhtaasti uutislehti ja jos laajempaa insightia hakee niin newsweek on mun mielestä tosi hyvä. muita lemppareita on esim. foreign affairs, joka on aika tylsän näköinen (pelästyin kun ekaa kertaa luin) mutta tosi hyvä.

      en tiedä millon noi yhteiskuntaopin kirjotukset nyt onkaan, mutta kannattaa seurata tiiviisti ajankohtaisasioita ennen niitä (jos aikaa/jaksamista niin kaikki A-studiot ja kuningaskuluttajat ja muut, ajankohtaisuudesta saa muistaakseni pisteitä ja esimerkkien antamisesta ainakin) ja olla skarppina.

      itse kirjotin yhteiskuntaopin kahteen kertaan kun en ekan kerran jälkeen ollu tyytyväinen mun magna cum laudeen. tokalla kerralla (ehkä vähän ekallakin...) keskittymiskyky hiihteli jossain ihan muualla ja elämässä oli kaikkea meneillään niin päädyin samaan arvosanaan. ei saisi valittaa koska M on kuitenkin hyvä, mutta silloin harmitti aika paljon, varsinkin kun mulla oli motivaatiopula mutta jaksoin tsempata (kunnallispolitiikka esimerkiks nyt ei oo ihan niitä mielenkiintosimpia asioita...)!

      tulipa kilometriviesti, toivottavasti oli edes pientä apua. ja tsemppiä hurjasti kirjotuksiin, jos jaksaa vaan painaa niin se palkitsee!

      Delete
  3. Kiitos tosi paljon !!!
    Noi lehtivinkit oli todella hyviä, menin heti tutustumaan.
    Kiitos vielä kun jaksoit noin kokonaisvaltasesti vastata ja hyvää pössistä Englantiin!
    P.S. Voitko vielä kertoa, mitä muita aineita kirjoitit, ja mitä niistä tuli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeees jees, kiva että auttoi! ja kiitos!!

      kirjotin yhteensä seitsemän: A-englanti (L), A-ranska (L), äidinkieli (L), hissa (E), B-ruotsi (E), tosiaan se yhteiskuntaoppi (M) ja mun henk koht lemppari... lyhyt matikka (B) joka oli kyllä aika nätti lopetus sille mun ylioppilastodistukselle hahaa.

      Delete